HR medewerker

Parttime | Hoofddorp

Amazing Oriental is dé grootste Aziatische supermarketketen in Nederland. In onze vestigingen vind je als beginnende of ervaren kok alle boodschappen die je nodig hebt om oosterse en Aziatische gerechten te bereiden. Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan levensmiddelen. Naast dat Amazing Oriental dé grootste supermarktketen is, hebben zij ook een webshop en meerdere food corners.

Waarom werken bij Amazing Oriental?

Amazing Oriental is een ambitieuze werkgever. Altijd in ontwikkeling. Wij hebben als missie de Aziatische keuken aan het Nederlandse publiek te presenteren. Dat doen we door middel van ons zeer uitgebreide assortiment in onze unieke winkels waar de thuiskok alles kan vinden om de Aziatische en andere exotische gerechten te kunnen serveren. Onze klanten kunnen bij steeds meer locaties, onze authentieke Aziatische en andere exotische gerechten proeven en afhalen in onze Food Corners. Deze gerechten worden door onze eigen keuken ontwikkeld, klaargemaakt en gedistribueerd. In een aantal winkels kunt u ook in verse vis en vlees kopen.

Kortom, wij zijn geen standaard supermarktketen en zijn onderscheidend in de retailbranche.

Amazing Oriental heeft momenteel circa 1.000 medewerkers in dienst, 25 locaties in Nederland met name in de grote steden. Wij hebben onze eigen gaarkeuken en opslag- en distributiecentrum.

Functie

Wij zijn voor Amazing Oriental op zoek naar een HR medewerker in Hoofddorp. Het hoofdkantoor is hier gevestigd, en dat zal je standplaats worden.

Momenteel is er een HR manager werkzaam op ad interim basis. Het is de bedoeling om met elkaar de HR afdeling krachtig neer te zetten.

Functieomschrijving:

Voor de afdeling HR, zijn wij per direct op zoek naar een administratief HR medewerker in locatie Hoofddorp (hoofdkantoor). Bij voorkeur heb je ervaring met arbeidsovereenkomsten, signaallijsten, aan- en afmelden medewerkers, mutaties, ziekteverzuimmeldingen, voorbereiding op payrolling etc.

Deze vacature is ter ondersteuning van de HR adviseur. Ervaring met AFAS is een pré.

De functie is voor 24 uur per week. Werkdagen en werktijden in overleg. Salaris is bespreekbaar

Wil jij meer weten over deze functie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.