Recruiter

Fulltime | Hoofddorp

Amazing Oriental is dé grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. In onze vestigingen vindt u als beginnende of ervaren kok alle boodschappen die u nodig hebt om oosterse en Aziatische gerechten te bereiden. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan levensmiddelen. Naast dat Amazing Oriental dé grootste supermarktketen is, heeft zij ook een webshop en meerdere food corners.

Waarom werken bij Amazing Oriental?

Amazing Oriental is een ambitieuze werkgever die altijd in ontwikkeling is. Wij hebben als missie de Aziatische keuken aan het Nederlandse publiek te presenteren. Dat doen we door middel van ons zeer uitgebreide assortiment in onze unieke winkels, waar de thuiskok alles kan vinden om de Aziatische en exotische gerechten te kunnen serveren. Onze klanten kunnen bij steeds meer locaties onze authentieke Aziatische gerechten proeven en afhalen in onze food corners. Deze gerechten worden door onze eigen keuken ontwikkeld, klaargemaakt en gedistribueerd. In een aantal winkels kunt u ook verse vis en vlees kopen.

Kortom, wij zijn geen standaard supermarktketen en zijn onderscheidend in de retail branche.

Amazing Oriental heeft anno 2023 ongeveer 1.000 medewerkers in dienst en 24 locaties in Nederland met name in de grote steden. Wij hebben onze eigen centrale keuken en opslag- en distributiecentrum.

Functie

Wij zijn voor Amazing Oriental op zoek naar een Recruiter in Hoofddorp. Het hoofdkantoor is hier gevestigd, en dat zal je standplaats worden.

Het HR team van Amazing Oriental bestaat uit: 1 HR manager, 2 HR Adviseurs en 3 HR Medewerkers. Het is de bedoeling om met elkaar de HR afdeling krachtig neer te zetten.

Functieomschrijving:

Als recruiter zorg je voor de invulling van de openstaande vacatures met de juiste matches, waarmee we zowel de kandidaat als de leidinggevende (en natuurlijk onszelf) blij maken.

Je gaat de volgende werkzaamheden doen:

  • Het vertegenwoordigen van Amazing Oriental op banenmarkten
  • Het aangaan en onderhouden van externe relaties, zoals uitzend- en recruitmentbureaus, UWV, werkgeversservicepunten etc.
  • Het samenwerken met andere interne afdelingen van Amazing Oriental
  • Het opzetten van wervingscampagnes indien de reguliere kanalen niet toereikend zijn
  • Het zoeken naar en benaderen van kandidaten (via jobboards en social media)
  • Het schrijven van wervende vacatureteksten waarna ze door jou geplaatst worden op onze website en online recruitment portal
  • Het hebben van divers telefonisch en email contact met kandidaten
  • Het behandelen van sollicitaties
  • Het opstellen van recruitmentrapportages, inclusief het analyseren van de data en het doen van verbetervoorstellen

Mocht je relevante werkervaring hebben, dan is dat mooi meegenomen. Belangrijker voor ons is dat je creatief bent en een pro-actieve houding hebt. Iemand die gedreven, sociaal, zelfstandig en ondernemend is en vol potentie zit.

De functie is voor maximaal 40 uur per week. De werkdagen en -tijden in overleg. Salaris is marktconform en sluit aan bij jouw werkervaring.

Wil jij meer weten over deze functie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.