Amazing Oriental Singapore Food Fair 2017 Actievoorwaarden » Amazing Oriental
VEILIGHEIDSWAARSCHUWING De ingrediënten informatie is niet compleet voor Han Dian Authentic Taiwanese Braised Minced Pork: (GLUTEN niet vermeld) & Spring Roll Pastry van Tee Yin Jia: (MELKBESTANDDELEN niet vermeld). Ga naar Pers voor meer informatie

 

 

Voorwaarden en condities

1. De actie loopt van vrijdag 13 oktober t/m zondag 15 oktober 2017
2. Bij aankoop van 5 Singaporese actieproducten uit de folder en op vertoon van zijn/haar kassabon heeft de klant recht op één draai aan het rad.
3. Prijzen worden meteen aan de deelnemer overhandigd.

Maak kans op een reis:

4. Er wordt per dag 1 vliegticket t.w.v. €888,- verloot onder de winnende deelnemers van de vliegticketactie.
5. Deelnemers die kans maken op een vliegticket dienen hun NAW-gegevens in te vullen en in de prijstrekkingsbox te deponeren.
6. Uit alle deelnemers van de vliegticketactie wordt 1 prijswinnaar getrokken.
7. De prijswinnaar wordt om 17:00 uur bekend gemaakt in onze winkel Amazing Oriental Den Haag-Ypenburg aan de Laan van Haamstede in Den Haag.
8. Lootjes die na 17:00 uur in de prijstrekkingsbox worden gedeponeerd, worden meegenomen naar de eerstvolgende trekking.
9. Winnaars worden aan de hand van hun opgegeven NAW- gegevens gecontacteerd. De door de deelnemer verstrekte gegevens zijn correct, up-to-date en compleet.
10. De organisatie behoudt zich het recht voor om naam, woonplaats en foto van winnaars te gebruiken voor promotiedoeleinden. De deelnemer zal hiervoor geen compensatie of vergoeding ontvangen.
11. Door deel te nemen aan deze actie, verklaren deelnemers zich akkoord met de toepassing van deze actievoorwaarden.
12. Prijzen, uitgegeven in goederen of diensten, zijn niet inwisselbaar voor geld, andere diensten of goederen.
13. Bij eventuele geschillen behoudt de directie van Amazing Oriental zich het recht voor om hierover een bindend besluit te nemen.
14. Personen jonger dan 18 jaar zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.
15. Wijzigingen en tekstfouten voorbehouden.