Amazing Oriental 35ste Jubileum Prijzenfestival

Dit jaar viert Amazing Oriental haar 35ste jubileum ! Om dit te vieren, organiseren wij dit jaar een feestelijk Jubileum Prijzenfestival. In de maanden maart, juni en december zullen onze kassabonnen worden voorzien van een uniek bonnummer. Met dit unieke bonnummer maakt u kans op één van de vele mooie prijzen. Dus hoe vaker u boodschappen doet bij Amazing Oriental, hoe meer kansen u heeft om te winnen!

Wat valt er te winnen in december?

 • 1x hoofdprijs Apple iPad Pro t.w.v. €2.000
 • 34 x geweldige prijzen

Wanneer wordt de uitslag bekend gemaakt?

De uitslag van de prijstrekking zal in de tweede week van de daaropvolgende maand bekend worden gemaakt.

De winnaars worden telefonisch of per mail op de hoogte gesteld.

De prijzen kunnen alleen worden opgehaald in één van onze fysieke Amazing Oriental winkels en kunnen helaas niet worden opgestuurd.

Actievoorwaarden

 1. In december 2021 kunnen klanten deelnemen aan deze prijstrekking.
 2. De deelnemer ontvangt een kassabon met daarop een uniek bonnummer waarmee hij kans maakt op een prijs.
 3. Bij iedere aankoop vanaf €15,- maakt men kans op een prijs.
 4. Om mee te doen aan het Amazing Oriental Prijzenfestival dient men in het bezit te zijn van de originele Amazing Oriental kassabon met het unieke bonnummer.
 5. Het unieke bonnummer op de kassabon is slechts geldig in de aangekondigde prijzenfestivalmaand en is niet geldig voor de trekkingen die daarna komen.
 6. Het unieke bonnummer kan slechts éénmaal worden ingevoerd.
 7. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte informatie bij deelname aan de winactie.
 8. Alleen kassabonnen uit onze fysieke winkels of food corners doen mee met de prijstrekking, aankoopbonnen uit Oriental Webshop doen helaas niet mee met de prijstrekking.
 9. De uitslag van de prijstrekking zal in de tweede week van de daaropvolgende maand bekend worden gemaakt.
 10. Amazing Oriental neemt binnen 7 werkdagen telefonisch en/ of via e-mail contact op met de winnaars.
 11. De prijzen kunnen alleen worden opgehaald in één van onze fysieke Amazing Oriental winkels en kunnen helaas niet worden opgestuurd.
 12. De prijs wordt alleen overhandigd als de klant de originele kassabon met het unieke bonnummer kan laten zien. Kopieën, foto’s of gescande kassabonnen worden niet geaccepteerd.
 13. De prijs/prijzen dient/dienen dan binnen 30 dagen te worden opgehaald. Niet of te laat geclaimde prijzen vervallen en worden niet opnieuw getrokken.
 14. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van de prijstrekking, wanneer zij van mening is dat deelnemers niet conform deze actievoorwaarden handelen dan wel zich anderszins op frauduleuze wijze gebruik maken van deze actie.
 15. De prijzen, uitgegeven in goederen of diensten, zijn niet inwisselbaar voor geld, andere diensten of goederen.
 16. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan prijzen, noch is zij verantwoordelijk voor de service en garanties die aan de prijzen verbonden zijn.
 17. De organisatie behoudt zich het recht voor om naam, woonplaats en foto van winnaars te gebruiken voor promotiedoeleinden. De klant zal hiervoor geen compensatie ontvangen.
 18. Door deel te nemen aan deze actie verklaren deelnemers zich akkoord met de toepasselijkheid van deze actievoorwaarden.
 19. Bij eventuele geschillen behoudt de directie van Amazing Oriental zich het recht voor om hierover een bindend besluit te nemen.
 20. Werknemers van Oriental Group en hun gezinsleden zijn uitgesloten van deelname.
 21. Wijzigingen en tekstfouten voorbehouden.