Arnhem Amazing Oriental, de Aziatische supermarkt

Toko in Arnhem

Bezoek onze toko in Arnhem voor een ruim aanbod aan verse ingrediënten en producten uit de Aziatische keuken. De gedachte ‘wat van ver komt, is lekker’ is inmiddels achterhaald. Voor de lekkerste producten hoef je namelijk niet verder te kijken dan je eigen omgeving. Met twintig vestigingen is Amazing Oriental de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. Met een assortiment bestaande uit meer dan tienduizend authentieke A-merken uit Azië, vind je bij onze toko in Arnhem het ruimste aanbod.

Kies uit duizenden authentieke producten in onze toko in Arnhem

In onze toko in Arnhem vind je alles dat je nodig hebt om overheerlijke maaltijden uit de Oosterse keuken te bereiden. In ons assortiment vind je ook kant-en-klare producten met de typische smaken uit Azië, instant ramen noodels in meer dan 200 soorten verschillende smaken en de heerlijk gevarieerde Dim Sum-hapjes in de vriesvakken die je als brunch voor in het weekend kunt gebruiken.

Bezoek onze winkel tussen 9.00 en 18.00 uur

Kom langs in onze toko aan de Johan de Wittlaan in Arnhem of in een van onze andere twintig toko’s verspreid door Nederland. Je bent welkom van 9.00 tot 18.00 uur op maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn we geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Wil je meer informatie over onze Aziatische supermarktketen of onze producten? Stuur je vraag naar info@orientalholding.com voor algemene vragen. Voor vragen omtrent onze webshop, kun je e-mailen naar webshop@amazingoriental.com.