Nijmegen Amazing Oriental, de Aziatische supermarkt

De gedachte “wat van ver komt is lekker” is inmiddels achterhaald. Voor de lekkerste producten hoeft u namelijk niet verder te kijken dan uw eigen omgeving! Met 20 vestigingen is Amazing Oriental de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. Met een assortiment van meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië heeft Amazing Oriental het ruimste aanbod voor een One- Stop -Shop. Ontdek het gemak van instant noedels in meer dan 200 soorten verschillende smaken en de heerlijk gevarieerde Dim Sum hapjes in de vriesvakken die u als brunch voor in het weekend kunt gebruiken.

Eerste 2 uur gratis parkeren bij winkelcentrum Dukenburg.

Openingstijden Amazing Foodcorner 

Ma t/m vr -10.30 – 18.30

za – 09.30 -17.30

zo – Gesloten

Toko in Nijmegen

In onze toko in Nijmegen vind je de lekkerste producten. De gedachte “wat van ver komt, is lekker” is inmiddels achterhaald. Met meer dan twintig vestigingen is Amazing Oriental dé grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. Met een assortiment aan meer dan tienduizend authentieke A-merken uit Azië, hebben wij het ruimste aanbod voor een one-stop-shop.

In onze toko in Nijmegen vind je een ruim assortiment Aziatische producten

Ontdek het gemak van instant noedels in meer dan 200 soorten verschillende smaken en de heerlijk gevarieerde dim sum-hapjes in de vriesvakken die u als brunch voor in het weekend kunt gebruiken. Daarnaast vind je verschillende sauzen die elk gerecht voorzien van een smaakexplosie, zoals onze chilisaus. Ben je op zoek naar een kruidenmengsel? Dan raden wij zeker boemboe aan.

Kom langs in onze foodcorner

Breng een bezoek aan onze toko in Nijmegen of één van onze andere toko’s. Wij zitten in het gehele land. Onze foodcorner is open van maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 18.30 uur. Op zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur. Op zondagen is onze foodcorner gesloten. Houd er rekening mee dat je de eerste twee uur gratis mag parkeren bij winkelcentrum Dukenburg. Voor vragen of deze winkel kun je een e-mail sturen naar info@orientalholding.com.