✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Gochujang kopen

Door gochujang te kopen, geef je meer pit aan je oosterse gerechten. Gochujang is een scherpe specerij die veelvuldig gebruikt wordt in de Koreaanse keuken. Je kunt gochujang gebruiken voor in hete saus of pasta. Naast gochujang kun je nog meer oosterse specerijen kopen bij Amazing Oriental. Ook voor andere Aziatische producten kun je in onze winkels terecht. Wij bieden je een ruim assortiment aan van meer dan tienduizend authentieke producten.

 

Gochujang kopen als marinade voor vlees, vis en groente

Gochujang kun je gebruiken op verschillende manieren. De bekendste manier is als marinade. Het is namelijk heerlijk om spareribs, buikspek, tofus, garnalen of rundvlees in te marineren. Voor rundvlees is ook bulgogisaus lekker. Als je liever voor een vegetarisch gerecht gaat, kun je gochujang gebruiken als marinade voor onder meer vleesvervangers, bloemkool en pompoen.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Den Bosch

Amazing Oriental

Den Haag Spuimarkt

Amazing Oriental

Den Haag Ypenburg

Amazing Oriental

Hoofddorp Centrum

Plan een bezoek aan onze winkel bij jou in de buurt

Gochujang en andere Aziatische producten kun je kopen in een van onze winkels in Nederland of bestellen in onze webshop. Plan een bezoek aan onze toko’s om je favoriete producten aan te schaffen. Heb je vragen of ons aanbod in de winkel of onze webshop? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@orientalholding.com of webshop@amazingoriental.com.

Contact