Werken bij Amazing Oriental

Sollicitatieprocedure

Ook Amazing Oriental is op zoek naar personeel. Op onze website zie je een overzicht van de huidige vacatures. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je via het sollicitatieformulier jouw persoonlijke gegevens achterlaten en een CV uploaden.

Na screening van jouw gegevens, zal je in de meeste gevallen uitgenodigd worden door de leidinggevende voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel digitaal als in de winkel plaatsvinden. Jij verneemt vervolgens of het kennismakingsgesprek leidt tot een contractvoorstel. Onze intentie is jou zo spoedig mogelijk op de werkvloer te kunnen verwelkomen zodat het inwerken kan beginnen!

Voor een aantal functies kan een tweede gesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden en kan een assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure. Indien dit het geval is, zal dit in de vacature vermeld staan.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van een vacature of sollicitatieprocedure, laat via hr@orientalholding.com een bericht achter en wij nemen contact met jou op.

Waarom werken bij Amazing Oriental?

Amazing Oriental is een ambitieuze werkgever. Altijd in ontwikkeling. Wij hebben als missie de Aziatische keuken aan het Nederlandse publiek te presenteren. Dat doen we door middel van ons zeer uitgebreide assortiment in onze unieke winkels waar de thuiskok alles kan vinden om de Aziatische en andere exotische gerechten te kunnen serveren. Onze klanten kunnen bij steeds meer locaties, onze authentieke Aziatische en andere exotische gerechten proeven en afhalen in onze Food Corners. Deze gerechten worden door onze eigen keuken ontwikkeld, klaargemaakt en gedistribueerd. In een aantal winkels kunt u ook verse vis en vlees kopen.

Kortom, wij zijn geen standaard supermarktketen en zijn onderscheidend in de retailbranche.

Amazing Oriental heeft momenteel circa 1.000 medewerkers in dienst, bijna 25 locaties in Nederland met name in de grote steden. Eind juli 2022 zal in Rotterdam in het winkelcentrum Zuidplein de nieuwste locatie geopend worden.

Wij hebben onze eigen gaarkeuken en opslag- en distributiecentrum.

Amazing Oriental is de grootste en een authentieke Aziatische supermarktketen in Nederland.

Natuurlijk kun jij kiezen uit vele (retail- en horeca-) werkgevers die ook op zoek zijn naar personeel. Mocht jij op zoek zijn, naar een unieke werkgever, dan moet je bij Amazing Oriental zijn.

Bij ons is jouw glimlach het geluk voor de ander.

Wij staan voor

  • een net salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • personeelskorting in de winkel;
  • flexibele werktijden en -contracten;
  • een unieke werkplek in de retailbranche;
  • een langdurige werkrelatie;
  • verschillende doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.

Ontwikkelen bij Amazing Oriental

Amazing Oriental wil graag blijven ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die zich willen ontwikkelen en een bijdrage leveren aan onze organisatie. Ook stagiaires, BBL-trajecten en andere vormen van werk- en leertrajecten: wij leveren van harte een actieve bijdrage aan leerlingen die graag werken aan zichzelf en aan hun toekomst.

Mocht de website niet voldoende tot jou spreken, dan nodigen wij jou van harte uit om naar een van onze locaties te komen en letterlijk de smaak van Amazing Oriental te ruiken én te proeven. We heten jou graag van harte welkom!