✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Vissaus kopen

Vissaus kun je kopen om dipsaus of marinades te maken of om te gebruiken in een curry. Amazing Oriental heeft een ruim aanbod aan dagverse en kant-en-klare Aziatische levensmiddelen. Of je nu instant noodles zoekt of op zoek bent naar echte smaakmakers; in onze winkels vind je de beste producten om een heerlijk oosters gerecht klaar te maken.

 

Vissaus kopen om smaak te geven aan jouw favoriete Aziatische gerechten

Wil je een Vietnamese dipsaus maken voor bij je loempia? Of wil je extra smaak geven aan een visgerecht met gewokte groente? Ga dan naar een Amazing Oriental met winkels door heel Nederland om vissaus te kopen. Deze saus geeft warme gerechten een volle en zoute smaak. Naast deze vissaus kun je ook andere sauzen vinden in ons assortiment, zoals Yakitori saus.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Amsterdam Nieuwmarkt

Amazing Oriental

Breda

Amazing Oriental

Hoofddorp Centrum

Amazing Oriental

Utrecht Hoog Catharijne

Bekijk al onze recepten op onze website!

Heb jij jouw favoriete producten bij jou in de buurt gekocht? Ga dan meteen aan de slag om voor jezelf een lekker gerecht te koken met onze Aziatische producten. Op onze website hebben wij verschillende recepten staan waarvoor je vissaus kunt kopen. Heb je vragen over ons winkelaanbod of het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@orientalholding.com of webshop@amazingoriental.com.

Contact