✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Currypasta kopen

Een overheerlijke curryschotel maak je klaar door authentieke currypasta te kopen. Een currypasta is een vloeibaar mengsel van kruiden. Alle kruiden voor een goede curry zitten in deze pasta verwerkt. Je hoeft deze pasta alleen aan te lengen met wat vocht, zoals water of kokosmelk. Naast currypasta kun je bij Amazing Oriental terecht voor meer dan tienduizend verschillende A-merk-levensmiddelen om heerlijke oosterse gerechten te maken.

 

Een currypasta kopen als basis voor je curryschotel

In het ruime aanbod van de winkels van Amazing Oriental kun je voor elke curry een heerlijke currypasta kopen. Koop in onze toko bijvoorbeeld een currypasta geschikt voor een curry met kip. Je kunt de curryschotel serveren met rijst of aardappelen. Ben je van plan om een vegetarische curry te maken? Bekijk dan ook ons aanbod van vleesvervangers.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Amersfoort

Amazing Oriental

Amsterdam Nieuwmarkt

Amazing Oriental

Maastricht

Amazing Oriental

Rotterdam Zuidplein

Gebruik de currypasta in één van onze recepten

Het kopen van een currypasta zorgt voor een smaakexplosie in jouw zelfgemaakte curryschotel. Of je nu een vegetarische of een curry maakt met vlees; onze currypasta’s geven smaak aan jouw schotel! Doe gerust wat inspiratie op en bekijk onze recepten. Heb je een vraag over onze winkels in Nederland of webshop? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@orientalholding.com of webshop@amazingoriental.com.

Contact