✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Rijst kopen

In onze Aziatische winkels kun je rijst en andere levensmiddelen kopen. Amazing Oriental is dé grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. Bij ons kun je inspiratie opdoen om de heerlijkste oosterse gerechten te maken. Shop alle boodschappen voor jouw favoriete gerecht in één van onze winkels.

 

Je kunt diverse soorten rijst kopen in onze winkels

Wil je rijst kopen om deze te verwerken in een heerlijk oosters gerecht? In onze winkels vind je verschillende soorten rijst om elk gerecht om te toveren. Voor elk type gerecht, gebruik je een ander soort rijst. Ben jij fan van Thaise curry? Dan is pandanrijst zeker geschikt. Voor het maken van sushi of een pokebowl vind je bij ons ook sushirijst. Deze rijst is ideaal voor het maken van sushi. Je kunt de sushirijst in elke gewenste vorm vormgeven.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Beverwijk

Amazing Oriental

Den Haag Kerkplein

Amazing Oriental

Groningen

Amazing Oriental

Nijmegen

Ontdek onze Aziatische rijstrecepten

Heb je hulp nodig om heerlijke gerechten te maken? Ontdekt dan de overheerlijke Aziatische recepten op onze website. Naast rijst kun je in onze winkels nog meer Aziatische levensmiddelen kopen. Kom langs bij een winkel bij jou in de buurt. Heb je vragen over onze winkels of onze webshop? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@orientalholding.com of webshop@amazingoriental.com.

Contact