✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Dumpling vellen kopen

Wil je voor het maken van een dumpling, vellen kopen? Dan kies je natuurlijk eerst het juiste soort vel uit. Voor wantan, gyoza of sui kau gebruik je namelijk verschillende vellen. Een dumpling is een klein gerechtje wat gevuld kan worden met vlees, vis, tofu, kaas, groente of zoetigheden. Alle benodigdheden voor het maken van een heerlijke dumpling vind je bij dé grootste Aziatische supermarktketen, Amazing Oriental.

 

Dumpling is een dim sum-gerecht waar je bij ons vellen kunt kopen

Voor het maken van een dumpling zijn er verschillende vellen die kunt je kopen voor het maken van verschillende zoete of hartige dim sum-gerechten. Deze gerechten kun je frituren, maar ook stomen in een bamboe stoommandje. Dumplings hebben verschillende soorten benamingen in Azië. In Japan noemen ze de dumplings gyoza, welke vaak worden gevuld met vlees- en koolvulling. Het leuke vanzelf dumplings maken, is dat je zelf je favoriete vullingen kunt uitkiezen.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Amsterdam Nieuwmarkt

Amazing Oriental

Amsterdam Noord

Amazing Oriental

Rotterdam Centrum

Amazing Oriental

Utrecht Hoog Catharijne

Maak jouw favoriete gerecht

Niets is leuker dan je eigen kleine dumpling te maken met onze vellen, die je samen met andere Aziatische producten kunt kopen bij een Amazing Oriental bij jou in de buurt. Je vindt diverse recepten waar je deze vellen voor kunt gebruiken op onze website. Heb je vragen over de webshop of onze winkels? Stuur dan een e-mail naar webshop@amazingoriental.com of info@orientalholding.com.
Contact