✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Bamboe stoommandje kopen

Het bamboe stoommandje kun je kopen voor de bereiding van diverse Aziatische gerechten. Of je nu een gerecht wilt maken met groente, vis of vlees, in een bamboe stoommandje kun je al deze gerechten stomen. Een stoommandje is makkelijk in gebruik en daarnaast spoel je het eenvoudig schoon met warm water.

 

Het bamboe stoommandje kun je kopen om dim sum in te bereiden

Ben je van plan om dim sum te bereiden? Deze kleine hapjes kun je eenvoudig bereiden in een stoommandje. Je plaatst het stoommandje op een wok of pan en plaatst daar de dim sum in. Dankzij de stoom die door het mandje sluipt, worden je gerechten gaar. Wat denk je van heerlijke dumplings? Ook deze kun je bereiden in een stoommandje. De vellen voor de dumplings koop je ook in onze (online) supermarkt.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Almere

Amazing Oriental

Eindhoven

Amazing Oriental

Maastricht

Amazing Oriental

Rotterdam Centrum

Kom langs in één van onze supermarkten

Koop jouw favoriete Aziatische producten in één van onze supermarkten in Nederland. Kom langs in een van onze Amazing Oriental filialen bij jou in de buurt om een bamboe stoommandje te kopen! Heb je vragen over onze winkel of de webshop? Vul dan het contactformulier in of stuur direct een e-mail naar webshop@amazingoriental.com of info@orientalholding.com. Wij staan je graag persoonlijk te woord.

Contact