✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Sambal kopen

Wil jij heerlijk pittige sambal kopen bij een authentieke Aziatische toko? Breng dan een bezoek aan de webshop of een van de toko’s van Amazing Oriental. Maak de lekkerste Aziatische gerechten klaar met heerlijke dagverse en kant-en-klare ingrediënten die dagelijks gebruikt worden in de oosterse keuken. Ontdek ons brede assortiment aan sambal en probeer de verschillende smaken om jouw favoriet te kopen.

 

Pikante sambal met rode pepers kopen

Combineer sambal met heerlijke gerechten: laat je inspireren door een van onze recepten. Waar je rijke smaken uit de oosterse keuken te proeven. Een lepeltje sambal toevoegen aan je gerecht zorgt voor een heerlijk pikante smaak. Bezoek onze webshop voor onze diverse collectie sambalsauzen of bezoek een winkel bij jou in de buurt, zoals in Amsterdam of in Amersfoort, om pittige sambal te kopen.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Amersfoort

Amazing Oriental

Beverwijk

Amazing Oriental

Den Haag Kerkplein

Amazing Oriental

Eindhoven

Koop sambal online of bezoek een Aziatische supermarkt

Sambal met een authentieke, Aziatische smaak kun je zowel online als in een van onze winkels kopen. Bekijk ons uitgebreide assortiment online om je bestelling te plaatsen of breng een bezoek aan een van onze toko’s. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@orientalholding.com. Voor vragen over de webshop, bereik je ons via webshop@amazingoriental.com.

Contact