✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Toko in Amsterdam

Koop je favoriete ingrediënten en producten uit de Aziatische keuken bij onze toko in Amsterdam. Amazing Oriental is de grootste Aziatische supermarkt van Nederland met meer dan twintig vestigingen. Je vindt in ons assortiment meer dan tienduizend producten van Aziatische oorsprong, waaronder verse ingrediënten die twee keer per week worden ingevlogen vanuit Azië. Kom langs in onze toko in Amsterdam of bestel je favoriete producten via de webshop.

 

Koop authentieke ingrediënten uit de oosterse keuken in onze toko in Amsterdam

Maak de lekkerste gerechten uit de oosterse keuken klaar dankzij ons complete assortiment aan Aziatische ingrediënten. Kies een van onze vele recepten en ervaar de verrassende smaken van typische gerechten uit verschillende culturen. Bekijk het aanbod aan authentieke producten online of breng een bezoek aan onze toko in Amsterdam. In onze winkel vind je authentieke producten, zoals superfoods gember en matcha van de beste kwaliteit. Zien we jou zo in onze toko in het centrum van Amsterdam?

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Amsterdam Duivendrecht

Amazing Oriental

Amsterdam Nieuwmarkt

Amazing Oriental

Amsterdam Noord

Amazing Oriental

Hoofddorp Centrum

Amazing Oriental

Beverwijk

Amazing Oriental

Almere

Amazing Oriental

Utrecht

Amazing Oriental

Utrecht Hoog Catharijne

Kom langs bij een van onze vestigingen in de hoofdstad

Bezoek onze toko in Amsterdam voor heerlijke kant-en-klare producten en dagverse ingrediënten uit Azië. Je vindt onze winkel onder andere in het centrum aan de Nieuwmarkt, in Duivendrecht en in Amsterdam-Noord. Heb je een vraag? Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@orientalholding.com. Voor meer informatie over je bestelling of onze webshop, stuur je een e-mail naar webshop@amazingoriental.com.

Contact