✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Toko in Rotterdam

Ben je benieuwd naar het aanbod van onze toko en woon je in Rotterdam? Kom dan snel langs bij een van onze vestigingen in de Maasstad. Bezoek onze toko in het centrum van Rotterdam, in Alexandrium, Parkhaven of Zuidplein. Wij zijn begonnen met één toko, maar zijn nu uitgegroeid tot de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. Koop je favoriete ingrediënten en producten uit de Aziatische keuken in onze winkel of bestel direct via de webshop van Amazing Oriental.

 

Koop duizenden producten bij onze toko in Rotterdam

In het centrum van Rotterdam vind je onze toko aan de West-Kruiskade. Hier vind je meer dan tienduizend dagverse en kant-en-klare producten van Aziatische oorsprong, waaronder currypasta en  pikante chilisaus. Maak de lekkerste gerechten klaar en geniet van de heerlijke smaken uit de oosterse keuken. Haal inspiratie uit onze online recepten of bekijk ons huidige aanbod in de aanbieding. Daarnaast kun je bij onze Amazing Foodcorner verse snacks, gevulde broodjes, warme maaltijden en meer bestellen of afhalen. Zien wij jou binnenkort in onze toko in Rotterdam?

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Rotterdam Alexandrium

Amazing Oriental

Rotterdam Centrum

Amazing Oriental

Rotterdam Parkhaven

Amazing Oriental

Rotterdam Zuidplein

Amazing Oriental

Den Haag Kerkplein

Amazing Oriental

Den Haag Spuimarkt

Amazing Oriental

Den Haag Ypenburg

Amazing Oriental

Breda

Bezoek onze toko bij jou in de buurt

Kom langs bij een van onze winkels in Rotterdam voor een enorm assortiment aan Aziatische producten en ingrediënten. Bestel je liever online? Ook dat is mogelijk via onze webshop met een compleet assortiment. Heb je een vraag over onze toko of ben je benieuwd naar de openingstijden in Rotterdam? Stuur een e-mail naar info@orientalholding.com. Voor vragen over onze webshop, kun je ons bereiken via webshop@amazingoriental.com

Contact