✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Boemboe kopen

Voor het maken van een heerlijk Aziatisch of oosters gerecht kun je boemboe kopen bij een authentieke Aziatische toko. Boemboe is een fijngewreven kruidenmengsel wat uitstekend gaat met vlees, vis en groente. In dit mengsel zitten meerdere specerijen en kruiden, maar ook ui en knoflook. Dit kruidenmengsel, en andere specerijen en kruiden, haal je bij één van de supermarkten van Amazing Oriental.

 

Boemboe kun je kopen om meer smaak aan je gerecht te geven

Dit kruidenmengsel is een heerlijke smaakmaker in een oosters of Aziatisch gerecht. Dit fijngewreven kruidenmengsel wordt gebruikt in onder meer de Indonesische keuken. Boemboe kun je kopen om meer smaak te geven aan een heerlijk gerecht met rijst. Maak je liever een gerecht met noodles? Ook dan past dit kruidenmengsel heerlijk bij jouw gerecht. Doe gerust wat inspiratie op en bekijk al onze Amazing-recepten. Zo ontdek je de Aziatische keuken met smaakvolle gerechten!

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Beverwijk

Amazing Oriental

Rotterdam Alexandrium

Amazing Oriental

Utrecht

Amazing Oriental

Utrecht Hoog Catharijne

Kom langs in één van onze winkels

Boemboe kun je kopen in één van onze toko’s in Nederland, kom bijvoorbeeld langs in Hoofddorp. Of bestel hem online in onze webshop. Heb je een vraag over ons assortiment of over onze winkels? Stuur ons dan een e-mail! Vragen over onze winkels stuur je naar info@orientalholding.com. Eventuele vragen over onze webshop stuur je naar webshop@amazingoriental.com.

Contact