✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Toko in Utrecht

Onze toko in Utrecht is van alle gemakken voorzien. Je vindt in deze stad niet één, maar twee toko’s. Bij ons vind je de lekkerste producten om heerlijke gerechten te maken. Amazing Oriental is dé grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. Je vindt hier een ruim assortiment aan meer dan tienduizend authentieke A-merken die zijn geïmporteerd vanuit heel Azië.

 

In onze toko in Utrecht kun je alles vinden voor elk oosters gerecht

Ontdek het gemak van alle Aziatische producten op één plek, namelijk in onze toko in Utrecht. Proef bijvoorbeeld onze heerlijke cha sieuw-broodjes. Ben je op zoek naar alle benodigdheden om sushi te maken? Probeer dan onze sushirijst of ontdek één van onze sauzen, waaronder onze vissaus. Het is ook mogelijk om meer pit te geven aan je gerecht door wasabi te gebruiken. Al deze sauzen en andere producten vind je in onze toko’s.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Utrecht

Amazing Oriental

Utrecht Hoog Catharijne

Amazing Oriental

Almere

Amazing Oriental

Eindhoven

Kom langs in één van onze toko’s in Utrecht

We zijn begonnen met één winkel, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. In Utrecht vind je twee toko’s. In Utrecht bevindt zich twee toko’s, één in het winkelcentrum van Hoog Catharijne en de tweede  bevindt zich aan de Amsterdamsestraatweg. Breng een bezoek aan onze winkels om al je Aziatische levensmiddelen te kopen en proef heerlijke gerechten in onze foodcorner. Voor vragen over deze of onze andere Aziatische supermarkten neem je contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@orientalholding.com of webshop@amazingoriental.com.

Contact