✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Gember kopen

Je kunt gember kopen om te verwerken in gerechten, maar het is ook heerlijk in de thee. Amazing Oriental heeft een ruim assortiment aan meer dan tienduizend dagverse en kant-en-klare producten met een oorsprong uit de Aziatische keuken. Daarnaast vind je op onze website recepten die je als beginnende, maar ook ervaren kok kunt klaarmaken.

 

Gember en andere specerijen kopen bij een toko in de buurt

Naast gember kun je in onze winkels verschillende specerijen en kruiden kopen. Zo vind je in ons assortiment ook boemboe. Boemboe is een kruidenmengsel wat je kunt gebruiken om vlees, vis en groente te kruiden. Daarnaast heb je ook natte kruidenmengsels, zoals currypasta. Deze pasta meng je met water. Hou je meer van een romige textuur? Dan kun je ook wat kokosmelk toevoegen. Bovendien zijn onze currypasta’s in verschillende smaken verkrijgbaar.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Arnhem

Amazing Oriental

Den Haag Spuimarkt

Amazing Oriental

Nijmegen

Amazing Oriental

Rotterdam Parkhaven

Ontdek al onze kruiden

Als grootste Aziatische supermarktketen in Nederland, kun je bij ons verschillende kruiden en specerijen kopen, waaronder gember. Ontdek al onze kruiden in één van onze winkels in Nederland. Heb je vragen over het aanbod van onze winkels of onze webshop? Neem dan vooral contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@orientalholding.com of webshop@amazingoriental.com.

Contact