✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Hotpot kopen

Wil je een hotpot of andere benodigdheden kopen om heerlijke Aziatische gerechten mee te maken? Dan ben je bij Amazing Oriental aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk alles wat je nodig hebt om als ervaren of beginnende kok aan de slag te gaan. In ons ruime assortiment vind je alle boodschappen die jij nodig hebt. Kom langs in één van onze toko’s en ontdek de Aziatische keuken!

 

Hotpot kopen om ingrediënten onder te dompelen in gloeiendhete bouillon

Een hotpot kun je kopen om je favoriete ingrediënten in onder te dompelen. Je kunt alles bereiden in een hotpot. Vleesballetjes, visballetjes, dungesneden vlees, groente en noodles. In een hotpot zit een soepbouillon waarin je deze ingrediënten in warm maakt. Naast de hotpot kun je ook andere Aziatische producten aanschaffen, zoals gochujang en kombu.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Arnhem

Amazing Oriental

Den Haag Kerkplein

Amazing Oriental

Maastricht

Amazing Oriental

Nijmegen

Doe inspiratie op om gerechten te bereiden in een hotpot

In onze toko in Nijmegen, maar ook in Hoofddorp en in andere steden door Nederland, kun je producten kopen geschikt voor de hotpot. Misschien doe je graag eerst wat inspiratie op over hoe je eten kunt bereiden in een hotpot of heb je vragen over de werkingen? Wij hebben alles om te bereiden in deze pan. Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt een e-mail sturen naar info@orientalholding.com of webshop@amazingoriental.com.

Contact