✅Aziatische keuken

✅Authentieke producten

✅Compleet assortiment.

Toko in Nijmegen

Ben je op zoek naar een toko in Nijmegen? Dan kun je terecht bij Amazing Oriental. Bij onze Aziatische supermarkt vind je namelijk verschillende producten om heerlijke gerechten mee te maken. Ons bedrijf heeft verschillende supermarkten in Nederland, wat ons dé grootse Aziatische supermarkt in Nederland maakt. We hebben in ons assortiment meer dan tienduizend authentieke A-merken uit Azië.

 

In onze toko in Nijmegen vind je een ruim assortiment Aziatische producten

Ontdek het gemak van instant noodles en onze andere producten. In onze webshop en in de toko in Nijmegen vind je meer dan tienduizend verschillende producten. Dit varieert van dim sum-hapjes in de vriesvakken, geschikt voor een heerlijke brunch in het weekend. Ook vind je verschillende sauzen passend bij diverse gerechten. Denk bijvoorbeeld aan onze chilisaus. Ben je op zoek naar een Indonesische smaak? Dan raden wij een boemboe aan.

Een aantal van onze locaties

Amazing Oriental

Nijmegen

Amazing Oriental

Arnhem

Amazing Oriental

Den Bosch

Amazing Oriental

Eindhoven

Amazing Oriental

Utrecht

Amazing Oriental

Utrecht Hoog Catharijne

Amazing Oriental

Breda

Amazing Oriental

Maastricht

Kom langs in een van onze toko’s

Breng een bezoek aan onze toko in Nijmegen of één van onze andere winkels om je favoriete Aziatische producten te kopen. Naast ons filiaal in Nijmegen, zitten we in het gehele land. Deze kun je tevens ook online bestellen. Voor vragen over ons aanbod in onze Aziatische supermarkten kun je contact met ons opnemen. Hiervoor stuur je een e-mail naar info@orientalholding.com.

Contact